سفارش انجام تحلیل سلسله مراتبی AHP

دوست گرامی، پیشنهاد می شود برای سرعت بیشتر در ارتباط با همکاران ما، به شماره اعلام شده در پایین صفحات سایت واتساپ، ایتا یا سروش زده و فایلهای خود را ارسال نمایید. زیرا اطلاعات این فرم سفارش تحلیل در ایمیل ما دریافت می شود و قاعدتا از طریق پیام رسان ها ارتباط سریعتر از ایمیل می باشد.

آماده ایم تا در زمینه انجام تجزیه و تحلیل با نرم افزار Expert Choice و مشاوره روش تحلیل سلسله مراتبی یا AHP (ای اچ پی فازی یا غیر فازی) در خدمت شما محقق و دانشجوی گرامی باشیم.

درخواست شما می تواند یک مشاوره یا سوال از نحوه کار با نرم افزار اکسپرت چویس تا انجام کامل فصل چهارم پایان نامه کارشناسی ارشد یا دکتری (فصل تجزیه و تحلیل آماری و نتایج و ارائه آن در فایل ورد) باشد.

در اینجا می توانید با جزئیات لازم درخواست و سفارش تحلیل با روش AHP و آنالیز نتایج و خروجی های expert choice  را ثبت و برای کارشناسان خبره «اطمینان شرق» ارسال نمایید.

لطفا پس از مطالعه نکات لازم، فرم سفارش تحلیل ای اچ پی را تکمیل و مستندات و فایلهای لازم را آپلود و ارسال نمایید.

در این فرآیند هر گونه سوالی دارید، به ما ایتا یا سروش یا ایمیل بزنید.

شرح خدمات ما در زمینه روش AHP (فازی یا غیر فازی)

فیلم بیان توضیحات لازم هنگام سفارش تحلیل

توصیه می شود ویدئوی زیر را قبل از ارسال سفارش انجام کار ملاحظه نمایید. برای مشاهده به صورت تمام صفحه بر روی آیکن مربوطه کلیک کنید:

play-rounded-fill
نکات مهم سفارش تحلیل آماری

نکات مهم هنگام سفارش تحلیل آماری

نکات مهم هنگام سفارش تحلیل سلسله مراتبی

  • خدمات پشتیبانی ما و اصلاح تحلیل های انجام شده محدود به زمان نمی باشد و تا زمان اخذ نمره پایان نامه با شما هستیم.
  •  حال که برای سفارش انجام تحلیل، قصد ارسال فایلها و داده های ارزشمند خود را که شاید ماهها برای بدست آوردن آنها تلاش کرده اید، را دارید، به این نکته پی می برید که یکی از خصوصیات اصلی تحلیلگر آماری قابلیت اعتماد بالاست. و ما خوشحالیم که قابل اعتماد ترین در سراسر کشور هستیم و تلاش خود را به کار خواهیم بست که خدمتی شایسته به شما ارائه دهیم. اطلاعات و فایلهای شما را نیز کاملا محرمانه در نظر گرفته و در اختیار احدی قرار نخواهیم داد.

شیوه تکمیل فرم درخواست انجام تحلیل با نرم افزار expert choice

محقق و دانشجوی گرامی، از آنجایی فرصت و زمان بسیار غنیمت و محدود است و لازم است درخواست تحلیل آماری مد نظر شما با جزئیات لازم توسط کارشناسان خبره این مرکز بررسی گردد، خواهشمند است این فرم را با جزئیات کامل ثبت نمایید. ما هر چه دقیق تر در جریان پایان نامه و تحقیق شما قرار بگیریم، بهتر می توانیم به شما خدمات تحلیلی-آماری بدهیم. ضمن اینکه زمان نیز هدر نخواهد رفت.

  • 1- خواهشمند است نام و نام خانوادگی خود را به صورت کامل تکمیل نمایید تا در مباحث مالی و صدور فاکتور ناهماهنگی به وجود نیاید.
  • 2- لطفا آدرس ایمیل خود را با دقت وارد نمایید. زیرا هنگامی که ایمیل بازخورد را، که به صورت اتوماتیک ارسال خواهد شد، دریافت نمایید، از وصول درخواست تان توسط ما اطمینان حاصل خواهید نمود.
  • درج رشته، مقطع و عنوان پایان نامه
  • 3 و 4 و 5 – عنوان پایان نامه یا مقاله، رشته تحصیلی و مقطعی که در حال تحصیل هستید را درج نمایید تا همکاران ما سریعتر در جریان فضای کاری تحلیل مورد نیاز شما قرار گیرند.
  • ارتباط سریع تر از طریق سروش
  • 6 و 7 – بهتر است از شماره تلفن همراهی استفاده نمایید که دارای سروش یا ایتا فعال است. بدین ترتیب سرعت ارتباطات و انجام کار افزایش خواهد یافت.
  • پرسشنامه هایی که قرار است با روش AHP تحلیل شوند . . .
  • 8- در خصوص پرسشنامه و داده های خود توضیحات لازم را درج نمایید. آیا پرسشنامه طراحی شده و به تایید رسیده است؟ آیا پرسشنامه های ahp تکمیل شده اند؟ حتما فایل پرسشنامه را، در صورت وجود، در بخش آپلود برای ما ارسال نمایید.
  • شرح کامل درخواست تحلیل ahp
  • 9- شرح دقیق درخواست تان از ما را بنویسید. آیا انجام یک تحلیل کامل و ارائه در فایل ورد (فصل 4 پایان نامه به صورت کامل) خواسته شماست؟ یا اصلاح تحلیل انجام شده توسط فرد دیگری؟ یا دریافت مشاوره تلفنی و پیامی؟
  • 10- نکته ای که دغدغه اصلی شماست و مایلید کارشناسان ما آنرا با دقت مد نظر داشته باشند، ذکر نمایید.
  • 11- فایلهای لازم را پیوست این فرم نمایید. چنانچه حجم برخی فایلها بیشتر از 5 مگ است، در توضیحات آنرا بنویسید تا در ارتباطات بعدی فایل از شما دریافت شود. فایل با فرمت های ورد، اکسل، پی دی اف، عکس و فشرده شده قابلیت ارسال در این فرم را دارد. چنانچه فایل شما با فرمتی است که امکان ارسال آنرا ندارید، به صورت فشرده zip یا rar تبدیل کرده و ارسال نمایید. بهرحال چنانچه موفق نشدید در ارتباطات بعدی از طریق ایمیل یا سروش نیز می توانید فایل مد نظر را ارسال نمایید.

فرم دریافت سفارش

برای ثبت درخواست تحلیل پرسشنامه های مقایسات زوجی با نرم افزار اکسپرت چویس از فرم زیر استفاده نمایید و در پایان دکمه “ارسال” را کلیک نمایید. حتما پیام موفقیت آمیز بودن ارسال اطلاعات را در پایین صفحه مشاهده نمایید.

    5- مقطع تحصیلی (الزامی)

    11- آپلود فایلهای لازم برای انجام تحلیل (لیست شاخص ها و زیر شاخص ها و گزینه، فصل سوم پایان نامه، فایل پرسشنامه ای اچ پی، فرضیات، پروپوزال، مقاله بیس، نمونه تحلیل موجود و مانند آن)




    پیغام موفقیت آمیز بودن ارسال سفارش کمی پایین تر نمایش داده می شود. اگر حجم فایل هایتان بالا باشد ممکن است کمی زمان بر شود

    5/5 - (22 امتیاز)
    با استفاده از بخش نظرات در انتهای صفحات سایت، می توانید سوالات و نظرات خود را پیرامون آن مطلب درج نمایید یا اینکه نظرات سایر دانش پژوهان را بخوانید. برای جستجو میان کامنتها از Ctrl + f استفاده نمایید. ضمنا از طریق ایمیل از پاسخ ما به سوال خود مطلع خواهید شد. دوستانی که اطلاعات فنی دارند، لطفا به سوالات پاسخ دیگران دهند (لینک درج نشود).

    سید مجتبی فرشچی

    فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته آمار, گرایش اقتصادی-اجتماعی از شهید بهشتی تهران هستم. اعتقاد دارم آمار یک ابزار بسیار مهم در دست یک مدیر توانمند برای تصمیم گیری است. مایلیم خدماتی با کیفیت در زمینه تحلیل سلسله مراتبی و نرم افزار Expert Choice به محققان سراسر کشور ارائه نماییم.

    نوشته های مشابه

    ‫16 دیدگاه ها

    1. سلام تفاوت تحلیل اماری با نرم افزار های spss, eview, ahp,minitab در چی هست
      یعنی ما که سفارش تحلیل داریم نمی دانیم کدام نرم افزار را انتخاب کنیم.

      1. سلام؛ مساله انتخاب نرم افزار بسیار مهم می باشد. برخی روشهای آماری با نرم افزارهای خاصی انجام می شود و سایر نرم افزارها قادر به انجام آن آزمون نیستند. مثلا تحلیل رگرسیون را با ایویوز و spss می توان انجام داد اما با اکسپرت چویس نمی شود انجام داد. تحلیل AHP را فقط با نرم افزار اکسپرت چویس و سوپر دسیژن می شود انجام داد که اکسپرت چویس خیلی بهتر است.

    2. سلام وقت بخیر

      برای اولویت بندی یک سری از عوامل که توسط تحقیق اکتشافی شناسایی شدند میشه از روش تحلیل سلسله مراتبی استفاده کرد؟

      1. سلام؛ کلا روش ahp برای رتبه بندی و الویت بندی عوامل می تواند به کار رود. حال مهم نیست که از چه طریقی این عوامل شناسایی شده باشند.

    3. ممنون از پاسختون
      برای این کار من به چه اطلاعاتی نیاز دارم؟
      عوامل شناسایی شده رو به صورت پرسش نامه به خبرگان بدم و اونها رو برای تحلیل برای شما بفرستم؟

      1. سلام؛ هدف، عوامل، زیر عوامل و گزینه ها که شناسایی شدند بایست نسبت به ترسیم درخت سلسله مراتبی اقدام نمود. بعد از تایید این درختواره توسط استاد، پرسشنامه مقایسات زوجی طراحی می گردد و در اختیار خبرگان قرار می گیرد تا به آن پاسخ دهند. پرسشنامه ها را که برای ما بفرستید، می توانیم در نرم افزار اکسپرت چویس کار تحلیل AHP را انجام دهیم.
        البته طراحی پرسشنامه خاص AHP را نیز ما انجام می دهیم با قیمت بسیار مناسب.

      1. شناسایی معیارها روشهای متفاوتی دارد. برخی با پرسشنامه spss همه عواملی که قابل تصور است را در معرض ارزیابی اولیه خبرگان قرار می دهند تا مهمترین آنها را شناسایی و برای AHP استفاده کنند. برخی ها هم روش دلفی را به کار می برند. برخی ها هم طبق شناختی که خود از مساله دارند و طی مصاحبه هایی با خبرگان معیارها را تعیین می کنند.
        عوامل یا معیارها یکی هستند.
        اگر فردی نتواند معیارها و زیر معیارها و گزینه ها را در مساله خود تعیین کنید، ما نمی توانیم کمکی به وی داشته باشیم. این کاری است که نگارنده پایان نامه فقط می تواند انجام دهد نه یک آمارگر.

    4. سلام آیا 12 معیار را می توان با نرم افزار اکسپرت چویس اولویت بندی کرد؟ یا محدودیت معیار دارد نرم افزار؟ با تشکر

      1. سلام. ذاتا محدودیت معیار ندارد. اما ذهن انسان بیش از 7 تا 9 مقایسه زوجی را نمی تواند انجام دهد و دچار خطا می شود. بنابراین پیشنهاد موکد دارم طوری طرح سلسله مراتبی را برنامه ریزی کنید که در هر سطح آن بیش از 7 معیار یا زیر معیار نباشد. ضمن اینکه بیش از این تعداد مقایسه باعث بسیار طولانی شده پرسشنامه می گردد و پاسخگو درمانده می شود.

    5. با سلام.
      استاد بنده خواسته كه به روش مقايسات زوجي ( و نه ahp) رتبه بندي عواملي كه به روش دلفي شناسايي كرده ام را انجام دهم.و اصلا بحثي از درخت تصميم و معيار و زير معيار وجود ندارد. عوامل شناسايي شده نيز 15 مورد است.
      با نرم افزار اكسپر چويس قابل انجام است؟لطفا شرح مختصري بفرماييد. با سپاس

      1. سلام. در سوال شما کمی ابهام وجود دارد. اگر مقایسات زوجی است پس روش دلفی نیست. و وقتی فردی رتبه بندی عوامل دارد آن هم به صورت مقایسات زوجی، پس قاعدتا معیارهایی دارد که قصد رتبه بندی آنها را دارد.
        اگر شما معیار دارید و قصد رتبه بندی با روش مقایسات زوجی دارید، از این نرم افزار استفاده نمایید.
        اگر مایلید ما این تحلیل را انجام دهیم لیست همان عوامل که قصد رتبه بندی دارید را ارسال نمایید از طریق واتس آپ تا پرسشنامه طراحی شود و بعد از تکمیل آنها، تحلیل انجام شود.

        1. با سلام و تشکر بابت پاسخ گویی.
          در خصوص سوال فوق :
          به روش دلفی و توزیع پرسشنامه(با طیف پنج تایی لیکرت) در دو راند، از میان 41 عامل اولیه ، 15 عامل اصلی از طریق پانل خبرگان(17 نفر) شناسایی شده است. حال این 15 عامل اصلی می بایست به روش مقایسات زوجی و با نرم افزار اكسپر چويس رتبه بندی شوند.
          در خصوص این رتبه بندی شرح مختصری از نحوه انجام کار می خواستم. لطفا در صورت امکان محبت نموده و پاسخ بفرمایید.
          با تشکر

          1. سلام. متوجه شدم. این روشی رایج و مناسب است که ابتدا از طریق روش دلفی (پاسخ سوالات طیف لیکرت است) عوامل اصلی از میان انبوه عوامل استخراج می شوند آنگاه به روش AHP و با نرم افزار اکسپرت چویس رتبه بندی عوامل انجام می گردد. بعد از انجام روش دلفی و تعیین عوامل، برای رتبه بندی می توانید از روش خوب تحلیل سلسله مراتبی یا AHP استفاده کنید. این سایت به طور اختصاصی به این روش (آموزش آن، قبول سفارش انجام تحلیل) پرداخته است.
            اگر مایلید خودتان انجام دهید، می توانید در همین سایت نرم افزار را دانلود و نصب کنید و طبق آموزش ویدئویی (در منو محصولات) به راحتی کار را پیش ببرید. مطالب و مثال این سایت را مطالعه نمایید.

    6. سلام. من کلن از پرسشنامه استفاده نکردم و به صورت مصاحبه معیارها و زیر معیارهام رو به دست آوردم. آیا میتونم آنها را بدون پرسشنامه اولویت بندی کنم و در نرم افزار اکسپرت چویس به دستشون بیارم. در کل پرسشنامه ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

      1. سلام و درود
        معیارها و زیرمعیارها از طریق مصاحبه بدست آمده اند. اما برای ارزیابی و دریافت نظرات خبرگان در خصوص این معیارها، حتما لازم است نسبت به موارد زیر به ترتیب اقدام نمایید:
        1- طراحی طرح سلسله مراتبی
        2- طراحی پرسشنامه روش AHP
        3- تکمیل پرسشنامه ها و ورود اطلاعات در نرم افزار اکسپرت چویس
        4- استخراج نتایج و نگارش گزارش تحلیلی (فصل 4 پایان نامه یا مقاله)
        برای تمام مراحل فوق الذکر در همین وب سایت، آموزش ویدئویی داریم همراه با پشتیبانی واتساپی رایگان. و اگر هم مایل باشید می تواند این امور توسط تحلیلگران با تجربه ما انجام شود و گزارش به صورت فایل ورد برای شما ارسال شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    همچنین ببینید
    بستن
    0
      0
      سبد خرید شما
      سبد خرید شما خالی استرفتن به فروشگاه